118596792 137827928010011 1736425636574425435 nУ Львові вигаданий персонаж Іван Сінсяк, який став мемом у популярній спільноті "Друга приватна мемарня", заявив, що іде на вибори. Раніше у Львові вже з'явилися сіті-лайти на підтримку Івана Сінсяка. А сьогодні, 30 серпня, оприлюднили його "передвиборчу програму". 

"Я не звик вести пусті балачки та критикувати своїх опонентів просто так, тому одразу перейду до предметних розмов. 

Є у Львові такий історичний район Підзамче. Останні роки він перебуває в занепаді — закриті заводи та фабрики, відсутність соціальної інфраструктури, ріст кримінногенності... Це явні ознаки цілковитого ігнорування з боку міської влади. Мешканці району однозначно не заслужили на таке.

Що робити?! Моя пропозиція надзвичайно проста. Першим ділом перейменувати Підзамче. Для цього не потрібно вигадувати нову назву, достатньо поміняти місцями літери "д" та "з" — вийде Піздамче.

З цього випливає характер майбутнього оновленого району — це буде вільна зона. У нашому суспільстві є чимало обмежень, але Піздамче стане своєрідним раєм. Там буде декриміналізована секс-робота, легкі наркотики та гральний бізнес.

Це допоможе вивести ці сфери з тіні та дасть можливість місту заробляти на цьому гроші. Приміром, публічні будинки будуть сплачувати місту ренту, яка піде на освітлення храмів у мікрорайоні Сихів. Доказів користі від трансформації Підзамче в Піздамче безліч. Місто та львів'яни від цього лише виграють.

Крім того, це залучить мільярдні іноземні інвестиції та десятки тисяч туристів щороку. Мешканці інших країн бачитимуть, що на Піздамче дозволено те, що заборонено в їхніх країнах, і будуть радо проводити час у Львові та залишати тут свої гроші. Як кандидат в мери, обіцяю одразу ж після свого обрання презентувати Стратегію трансформації Піздамче-2025 та беру її виконання під особистий контроль. 

Піздамче — бути!", - сказано у публікації.

Нагадаємо, раніше у мрежі фейсбук оприлюднили мем, що помер лікар Іван Сінсяк, який у режимі 24/7 лікував хворих коронавірусом і є батьком 5 дітей. На фотографії був зображений зовсім не “лікар інфекційної лікарні Іван Синсяк”, а порноактор (актор дорослого кіно) Джонні Сінс. Його сторінка є на сайті “Internet Movie Database”. Але тоді багато львів'ян не зрозуміли жарту та повірили у правдивість "новини". Публікація набрала тисячі репостів за лічені години, а люди висловлювали скорботу у коментарях.

Потім, у соцмережах з'явилися публічні сторінки кандидата у мери Львова Івана Сінсяка, які активно наповнюються інформацією з різних суспільно актуальних тем. "Я воскрес, щоб врятувати Львів" - останній допис в мережі фесбук, очевидно, поширений після звістки про смерть.