4444444444 444444444444444414Незабаром відбудеться неофіційне свято знижок, яке проводиться по всьому світу. Дуже давно Чорну п’ятницю стали відзначати в США, а на території України магазини активно організовують її тільки останні кілька років, пише РадіоТрек.

З кожним роком все більше торговельних мереж приєднуються до цього розпродажу.

Докладний список учасників Чорної п’ятниці у 2020 році можна побачити на спеціалізованому сайті blackfriday.skidochnik.com.ua.

До речі, цей сервіс анонсуватиме ексклюзивні промокоди після старту акції.

У 2020 році розпродаж починає діяти 27 листопада.

У різних магазинах період дії може відрізнятися, але в основному – це 72 години.

Величезна кількість магазинів створюють різні акційні пропозиції і будуть пропонувати в ці дні знижки на сотні тисяч найрізноманітніших товарів.

На жаль, у зв’язку з пандемією, не всі традиційні магазини зможуть прийняти велику кількість покупців, а відповідно багато хто не встигне придбати бажані товари за зниженими цінами. Але вихід є завжди і перехід на онлайн формат - кращий спосіб зробити покупки, не виходячи з дому, вже починаючи з півночі.

Сьогодні практично кожен великий магазин або гіпермаркет має свій особистий інтернет-магазин, де в зручному каталозі можна подивитися всі гарячі пропозиції і в один клік придбати необхідну річ. Це не тільки безпечно для вашого здоров’я, але й дуже зручно.

Бажаємо вам зробити багато корисних покупок і отримати задоволення від шопінгу!