hr1У журналістській роботі багато чого залишається за кадром. Зокрема, люди, які цей інформаційний продукт створюють. Григорій Сюськін – це людина, яка більшу частину свого життя присвятила телебаченню: працював архіваріусом, режисером монтажу та оператором. Зараз він потребує нашої допомоги. 

Про це повідомив телеканал "ПравдаТут", де працює Григорій. 

Титановий ендопротез в його стегні майже стерся і потребує заміни. Тож динамічні зйомки та роботу у студії довелося відкласти, бо почало підводити здоров’я. Тепер чоловікові важко пересуватися навіть квартирою, а замість камер у руках тримає здебільшого милиці. Їх у нього вже, як-то кажуть, до кольору, до вибору.

“В мене робота стояча і залежить від ніг. Навіть якщо я не йду, а просто стою, то через незначний поворот тулубом мені аж в очах темніє“, – розповів чоловік.

Протез замість суглоба у Григорія з 2004 року, хоча мучиться з ногою змалечку. Спершу його права перестала рости, часто ще дитиною доводилося ходити у гіпсі. Розповідає: коли йому було 12, лікарі припустилися помилки та занесли інфекцію.

Єдиний вихід із ситуації – операційне втручання і заміна протезу.

“Лікарі кажуть зробити це чим швидше, щоб не дійти до того, що він вискочить, бо тоді потрібно буде робити негайно операцію. Але якщо не вистачить грошей на суглоб і все решта, вони зможуть його лише видалити, внаслідок чого я залишусь без ноги“, – пояснює Григорій.

Чоловік вже знайшов медзаклад, де йому зможуть зберегти ногу. Але є один нюанс – на все про все потрібно 200 тисяч гривень, а ця сума – непіднімна для нього. У будь-яких життєвих обставинах він завжди залишався людиною, допомагав іншим, а тепер і сам потребує підтримки.

“Ми свого часу не могли не помічати, що у Григорія є певні проблеми зі здоров’ям, адже вони так чи інакше впливали на темп його роботи. Тож ми із командою намагалися ставити йому зйомки із якомога меншою кількістю локацій, аби було легше“, – зазначила редакторка телеканалу «ПравдаТУТ Львів» Аліна Домбковська.

Допомогти Григорію ви можете надіславши кошти за реквізитами:

Картка ПриватБанку 4149 4393 1813 3240
Отримувач: Сюськін Григорій Олександрович

Для юридичних осіб:
Рахунок 26200684773396 IBAN UA243052990000026200684773396 АТ КБ «ПРИВАТБАНК», Київ, Україна РНОКПП одержувача 2471505979
Призначення платежу: Поповнення рахунку Сюськін Григорій Олександрович