099808080890Цього тижня резонансна подія сколихнула Дрогобиччину. У Стебнику медики начебто відхрестилися від дідуся, який помирає, і не надали йому першої медичної допомоги. Дідусь, вчитель на пенсії, помер у приймальному відділенні, повідомляє сайт "Варто".

Резонансна подія, яка викликала шквал обговорень у соцмережах, сколихнула Дрогобиччину. Очевидці події в один голос заявляють, що через коронавірус медики забули, що існують й інші хвороби. Колишній учень Олександр Ільків покійного Петра Васильовича Пиля, який працював вчителем у одній із стебницьких шкіл, переконаний, що через коронавірус в Україні знівельовано саме значення слова "медицина".

На думку багатьох стебничан, медики начебто відхрестилися від дідуся, який помирає, і не надали йому першої медичної допомоги.

Керівник комунального некомерційного підприємства «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради Наталія Стецик запевняє, що у цій ситуації медики зробили все, що могли. Як повідомила лікарка, те, що годину пацієнт очікував допомоги біля приймального відділення – не відповідає дійсності. Можливо, кажуть, у стресовому стані здалося, що час розтягнувся на годину.

У лікарні також показали відео із камер спостереження та запевнили, що впродовж чотирьох хвилин зробили усе можливе, аби врятувати чоловіка.