NxxJEIFOVjPolfzbMWfPCwdrOExgrfFVyPkNW7ZYКорпорація Нерухомості РІЕЛ та ПРАВЕКС БАНК* розпочали унікальну програму кредитування фахівців ІТ-галузі на придбання житла. Вони можуть скористатись беззаставним «Європейським персональним кредитом» пониженою на 1% річною процентною ставкою, про це повідомлено на сайті КН РІЕЛ.

А зараз, у передсвяткові дні, діє ще й святкова пропозиція: ставку на беззаставний «Європейський персональний кредит» зменшено на 5% від базового показника річної відсоткової ставки на весь період кредитування, тобто ставка за кредитом для ІТ-фахівців складатиме 10,99%. Або ж пропонується нульова річна ставка на перші три місяці кредитування *. Вдвічі знижено й розмір разової комісії, що на час різдвяної акції становить лише 1%.

Радимо поквапитись, акційні умови актуальні з 1 грудня 2020 року до 31 січня 2021 року.

З 1 лютого стартують базові умови: ставка від 15,99% річних на строк від 25 до 60 місяців. Страховка становитиме 0%****.

Отже, ваш омріяний простір життя чекає на вас!

Декілька щирих порад. Якщо ви підбираєте житло у Києві, відкрийте для себе свою Скандинавію: найстильніший проєкт на Печерську – ЖК Nordica Residence. Він вже готовий зустрічати вас – зі своєю нордичною стриманістю. Зараз ще є вибір варіантів планувань та поверхів.

Якщо ж маєте мрію жити у серці Львова – час звернути увагу на проєкт «Містечко Підзамче», що складається з трьох ЖК, концептуально пов’язаних між собою: «Вежа», «Брама» та «Новий форт». Проєкт «Містечко Підзамче» унікальний: він поєднав у собі простір минулого, теперішнього та майбутнього. Обрати квартиру в ньому можна просто зараз.

Втім, в кредит можна купити житло не лише у ЖК Nordica Residence чи «Містечко Підзамче», а й у будь-якому з 18 ЖК від Корпорації Нерухомості РІЕЛ у Києві та Львові: вибір варіантів, стилів, рішень, планувань та цін колосальний – переконайтесь самі: https://riel.ua/projects

*Ліцензія НБУ №7 від 18.04.2018. Банк зареєстровано НБУ 29.12.1992 у Державному реєстрі банків за №139
Реальна ставка за кредитом 14,8% при розрахунку на 60 місяців
* Реальна ставка за кредитом 18,6% при розрахунку на 60 місяців
** Реальна ставка за кредитом 17,3% при розрахунку на 36 місяців