e17bf28887a04e7713039bc3ae638d41 XL
фото умовне
Тепер ціна, яку платитимуть батьки за харчі для своїх малюків, стане вищою приблизно на 2 гривні. Про це інформує Тvoemisto.tv.

Як розповіла головний спеціаліст сектору оцінювання якості освіти, спеціаліст із питань дошкільної освіти Наталія Клочко, ціни за харчування дітей у закладах дошкільної освіти зростають практично на початку кожного нового року. Цьогоріч ціни на зросли з 4 січня.

Тепер ціна за день у садках з триразовим режимом приймання їжі за дітей 1-3 роки становить 18,20 грн, а за дітей віком 3-6 років – 27,90 грн.

При цьому, від плати за харчування звільнені:

діти, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, у тому числі тих, які загинули (пропали безвісти) або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні
діти з числа внутрішньо переміщених осіб чи діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів
діти з багатодітних сімей
діти працівників закладів охорони здоров’я, померлих внаслідок коронавірусної хвороби (Covid-19), які навчаються у закладах дошкільної освіти Львівської ОТГ.

Як відомо, львівські садочки на час локдауну працюють.

Однак через меншу кількість відвідувань дітей у час різдвяних свят, кілька груп все ж закриті.