93593549548 січня, за чверть після півночі, на одній з вулиць Нижнього Мокотува громадяни затримали жінку та викликали поліцію, пише ІnPoland.net.pl.

Водійка «Nissan» не тримала дистанцію і на перехресті в’їхала у задню частину «Renault Captur».

42-річна учасниця ДТП хотіла вирішити питання без участі поліції. Стверджуючи, що у неї нема страховки, запропонувала гроші. Однак незабаром стало зрозуміло, чим викликаний страх перед поліцією. Незважаючи на прикриті рот і ніс, від водійки йшов сильний запах алкоголю.

93458957498574594Через деякий час на допомогу прибув друг жінки, якому водійка телефонувала до того. Він заявив, що був за кермом і спричинив зіткнення, а нетвереза лише пасажир. Однак українські «схеми» у Польщі не спрацювали — досвідчених поліцейських не обдуриш. Вони довели, що саме 42-річна жінка керувала автомобілем «Nissan».

Поліцейські провели експертизу стану тверезості. В організмі жінки було понад 2,5 проміле алкоголю. Її заарештували, було пред’явлено звинувачення у керуванні автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. За це Кримінальний кодекс передбачає до 2 років позбавлення волі, штраф та заборону керування.