foto 1 2 696x392Львівська обласна державна адміністрація запрошує дошкільнят та шкільну молодь Львівщини взяти участь у конкурсі дитячого малюнку з нагоди Дня Соборності.

Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

22 січня з нагоди 102 річниці Дня Соборності України у Львівській області відбудеться низка заходів.

Відтак, з метою залучення молодого покоління та піднесення патріотизму і відчуття самобутності у творенні єдиної соборної Української держави, департамент внутрішньої та інформаційної політики оголосив конкурс дитячого малюнку "Соборність очима дітей".

Вікові категорії дітей, які можуть приймати участь у зазначеному конкурсі:

1. До 6 років;
2. Від 6 до 10 років;
3. Від 10 до 14 років.
Щоб взяти участь у конкурсі дитячого малюнку, необхідно:

  • Намалювати малюнок з нагоди Дня соборності України;
  • Виставити його до 22 січня 2021 року в соціальній мережі Facebook;
  • В пості з малюнком зазначити прізвище, ім'я дитини та вікову категорію, а також написати тег #Соборна_Україна;
  • Позначити в дописі департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.
  • Малюнки, які матимуть найбільшу кількість вподобань отримають подарунки від департаменту внутрішньої та інформаційної політики.

Для кожної категорії дітей буде визначено 1,2 та 3 місце.

Результат конкурсу буде оголошено 23 січня 2021 року в соціальній мережі Facebook на сторінці департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Також малюнки, які переможуть в конкурсі, будуть опубліковані на офіційній сторінці Львівської обласної державної адміністрації.

Водночас повідомляємо, що з нагоди 102-ї річниці Дня Соборності України заплановано провести онлайн-лекцію «Соборна Україна», вікторину в соціальній мережі Facebook на сторінці департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, а також квест спільно з Молодіжним націоналістичним конгресом.