p1et25a71qajurqp1go51eelp244Львівські «Карпати» здійснили перший трансфер у сезоні. Вихованець клубу Максим Хлань, якому сьогодні виповнилось 18 років, став гравцем луганської «Зорі». Про це повідомили на офіційному сайті клубу.

Відповідно до угоди, «Карпати» додатково отримають відсоток від наступного продажу футболіста із «Зорі» у третій клуб.

«Ми щиро бажаємо нашому вихованцю удачі в новому клубі, сподіваємося, він проявить себе якомога краще. А якщо щось не складеться, Максим завжди зможе повернутися в «Карпати», - прокоментував перехід виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин. - На відміну від багатьох інших гравців, які просто покинули клуб у важкий період, Хлань пішов адекватно і допоміг нам заробити непогані гроші - за моєю інформацією, це рекордний трансфер в історії Другої ліги. Тож сподіватимемося, що Максим зможе добитися максимальних здобутків і повністю реалізувати свій талант».

Нагадаємо, що Максим Хлань викликався до юнацької збірної України, де відзначався результативними діями. Після виступів у першості U-19 вихованець Олега Родіна дебютував у Прем’єр-лізі у червні 2020 року у матчі «Карпати» - ПФК «Львів» (1:1).