151461718 503982693921881 5766285393174921731 oВчора, 15 лютого, на Львівщині, у Мостиському районі, трагічно померла 11-річна школярка, учениця Твіржанської ЗЗСО Вероніка Гащак. Про смерть дівчинки повідомили на сторінці навчального закладу у Фейсбук.

Погасла зірка Гащак Вероніки, учениці 6 класу закладу, такої милої, світлої дівчинки. Висловлюємо щирі співчуття братику, батькам та родичам. У наших серцях назавжди залишаться теплі спогади про Веронічку як про допитливу та відповідальну школярку, чудову спортсменку, завжди життєрадісну та доброзичливу, що дарувала всім свою привітну посмішку. Бог прийняв в обійми її добру та чисту душу”, – йдеться у дописі.

Вероніка мешкала у Судовій Вишні, але разом із на рік старшим братом вчилися у Твіржанській школі. У навчальному закладі кажуть, дівчинка ніколи нічим серйозним не хворіла. Практично не пропускала заняття у школі. Вона з дуже доброї та порядної сім’ї, пише LMN.

"Діти завжди доглянуті, акуратні, – додають у школі. – В кінці минулого тижня занедужала. Батьки відвезли дитину у Судововишнянську лікарню. Наступного дня перевели у Городоцьку лікарню, де дитина померла. Діагноз – запалення легень. Робили тест на ковід – він негативний", - розповідає завуч Твіржанської школи Марія Мирославівна у коментарі LMN.

Вероніці Гащак у березні мало виповнитись 12 років.

Попрощатися з школяркою можна буде сьогодні та завтра. Поховають дівчинку на місцевому кладовищі.