a34832.970
фото умовне
Кокаїн знайшли вартістю у 4 млн грн у дитячих іграшках. Затримали й особу, що постачала наркотики для подальшої реалізації.

Таким чином, було затримано організатора постачання наркотиків до міста Києва родом зі Львова.

Так, за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6 викрито та затримано особу, яка організувала постачання до Києва наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою подальшого збуту. Про це йдеться у телеграм каналі - Офіс генерального прокурора

А за даними слідства, мешканець міста Львів – екс-працівник правоохоронного органу організував незаконну схему збуту кокаїну, відправляючи з Львова до столиці оптові партії наркотиків приватними службами таксі. При цьому наркотичні засоби маскувалися у дитячих іграшках.

Тож, правоохоронці затримали організатора в порядку ст. 208 КПК України після чергового епізоду збуту наркотику в особливо великих розмірах мешканцю столиці.

Відтак, у подальшому в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору – кокаїн вагою близько 1 кг вартістю понад 4 млн грн, електронні ваги, пакети для фасування тощо.