54654675655-місячному Вітальчику з Львівщини потрібна трансплантація печінки. Бельгійська клініка готова прийняти малюка, проте до 30 грудня потрібно закрити збір коштів у сумі 150 000 Євро. Усіх небайдужих просять допомогти врятувати маленьке життя. 

"Доброго дня.
Мене звати Іванна, я — мама маленького Вітальчика. Будучи щасливим подружжям, 03.07.2021 р. у нас з чоловіком Романом родився синочок, це наша перша дитина. З пологового будинку нас виписали на п'ятий день після кесаревого розтину, по словах лікарів — здоровими, але з жовтушкою, яка мала до двох тижнів пройти.
Час йшов, але жовтизна не пропадала.. ближче до місяця тіло стало набирати оливковий відтінок, що мене дуже лякало і ми відразу пішли до лікарні. Звернувшись до педіатра, вона запідозрила, що з дитиною, щось не так і відразу дала скерування на здачу крові показників білірубіну. Синочку було лише місяць, і він уже був змушений терпіти перші уколи в маленькі ручки та ніжки, щоб зібрати кров на аналізи. Показники перевищували норму в десятки разів, через що педіатр нас терміново з району скерувала до Львова в "Охматдит" на консультацію та додаткові обстеження. Ми не відкладаючи поїздку відразу в той же день поїхали в лікарню. В той момент я думала, що ми приїдемо на декілька днів у лікарню, нас посвітять ультрафіолетовою лампою і ми повернемось додому, але все виявилося набагато складніше. Вітальчика дуже довго обстежували і не могли встановити діагноз. Спочатку ми були в педіатрії, де лікарі думали що у сина гепатит, після чого нас перевели у хірургію, де провели додаткові обстеження та МРТ і 19.08.21 встановили діагноз: Атрезія жовчовивідних шляхів (ІІІ тип).

Для нашої сім'ї це був шок, адже між рідними ні у кого не було проблем з печінкою.

Маючи не повних два місяці, сину провели операцію по Касаї, яка на превеликий жаль жодного результату не дала. Єдиний шанс на життя для нашого сина — трансплантація печінки!

Але ні я, ні тато, ні близькі рідні не можемо бути донорами для нашого єдиного синочка, що стало ще більшою трагедією для нас.

Я вдячна Богу, що доля нас познайомила з чудовим лікарем Галиною Василівною, яка проводить підтримуючу терапію для синочка. На жаль час було втрачено через що почав розвиватись цероз печінки, що скорочує нам терміни до трансплантації, без якої у нашого синочка Вітальчика з кожним днем все менше часу. Печінка працює відносно стабільно лише при підтримуючій терапії час від часу, але після трансплантації діти з таким діагнозом отримують шанс на життя.

Я прошу, Вас допомогти нам, спасти життя нашого єдиного синочка. Бельгійська клініка Сан-Люк готова прийняти Вітальчика, та виставила рахунок 150000 € (з додатковими витратами), але для нашої сім'ї дана сума не підйомна.
Я молю всіх небайдужих про допомогу!!! Адже відмовившись від чашки кави Ви можете врятувати життя!
Нам не впоратися самостійно без допомоги добрих людей!! Благаємо допоможіть врятувати життя сина!!!
Вибачте, але ми вимушені звернутися за допомогою для нашої сім'ї, надіємось на вашу підтримку, адже ми так хочемо бачити нашого синочка здоровим та радісним", - повідомила мати хлопчика. 

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:
Сторінка фонду https://renaissance-help.org/children/vitalik-golovchenko/
Збір ФБ https://www.facebook.com/donate/863563737627900/?fundraiser_source=external_url
Інстаграм https://instagram.com/ot_serdca_serdcy_sos...
GoFundMe https://www.gofundme.com/help-save-vitaliks-life
Документи https://www.facebook.com/media/set/?set=a.111320054676113...

ПриватБанк 5168 7451 1317 0069
Головченко Іванна Віталіївна (мама)
МоноБанк 5375 4114 0706 5577 Головченко Іванна Віталіївна ( мама )
Кредобанк 5355 1755 7981 3726
Головченко Іванна Віталіївна (мама
Сбербанк:
4276 3800 6638 0424
Ольга Віталіївна Шипоріна (представник ББО РЕНЕССАНС)

Важливо! в призначенні платежу вказувати "Благодійна пожертва"

PayPal:
renaissance-help@yandex.ru
Кулагіна Марина
Вказати: Vitaliy
Реквізити #Бельгії:
"ACB Renaissance a.i.s.b.l." Banque: ARGENTA SA
Аdresse: Belgielei 49-53
2018 ANVERS BELGIUM
IBAN: BE47 9731 2394 1580
BIC (SWIFT) en euro zone
EU: ARSPBE 22
BIC (SWIFT) для переказів по світу
(євро і інші грошові знаки) BBRUBEBBXXX7
Призначення: Vitaliy