1 87249871948794Побутову техніку, імпортером якої є держава-агресорка, пропустили працівники Львівської митниці. 

На Львівщині після перетину державного кордону співробітники Бюро економічної безпеки вилучили товарів з росії на 40 млн грн. Зокрема, співробітники БЕБ повідомили, що виявили та затримали водіїв транспортних засобів, які нелегально ввезли товари в Україну. Під час обшуку одного з транспортних засобів було вилучено побутову техніку, імпортером яких є рф.

Під час обшуків вантажних автомобілів з причепами співробітники БЕБ виявили різну побутову техніку та товари широкого споживання. Загалом вилучено понад 2000 одиниць продукції орієнтовною вартістю близько 40 млн грн.

В автомобілях також знайшли документи про походження товару та документи, що підтверджують декларування товару на митному посту сусідньої держави.

При перетині митного кордону України, декларування товарів та сплата митних платежів не проводилося.

Зараз встановлюються всі обставини вчинення кримінального правопорушення, вирішується питання щодо накладення арешту на товари, вживаються заходи щодо встановлення повного кола причетних осіб. Тривають слідчі дії.

"В.о. заступника начальника Львівської митниці, в.о. начальника управління боротьби з контрабандою Львівської митниці Юрій Приходько, мав би боротися з контрабандою, а не покривати її. Дивно, як повні фури побутової техніки за офіційними документами заїхали на митну територію України під виглядом порожніх?!" - прокоментували подію журналісти "Львівських новин", які займаються викриттям "схем" на митниці.

1 76464871461874

Юрій Приходько