9323Як повідомили у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, на цій зустрічі майбутні студенти дізнаються про лідерські позиції закладу, його історію та традиції, а також – про особливості вступної кампанії у 2024 році та порядок прийому на навчання.

“Наші спікери – декани факультетів – у своїх презентаціях розкажуть про матеріальну базу кафедр, інших навчальних підрозділів, яка дозволяє готувати ЛНМУ ім. Данила Галицького професійних лікарів, стоматологів та фармацевтів. Наші випускники володіють не лише грунтовними теоретичним знаннями, а й досконалими практичними навичками аби надавати високоякісну професійну допомогу пацієнтам!” – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у програмі Дня відкритих дверей – спілкування із студентськими самоврядними та громадськими спілками, а також ознайомчі екскурсії за напрямками майбутньої підготовки. Вступники матимуть можливість відвідати Музей хвороб людини ім. Д. Зербіно, Анатомічний музей, Ботанічний сад; познайомитись з роботою Стоматологічного медичного центру та Навчально-виробничої аптеки; побачити, як відбувається відпрацювання практичних навичок у Навчальному імітаційному центрі.

“Отож, чекаємо вас вже наступної суботи, 13 квітня! Буде багато цікавої та корисної інформації та неповторних вражень!” – додали у пресцентрі.

Вступників чекають за адресою вул. Шимзерів, 3А (актова зала теоретичного корпусу). Час зустрічі – 13 квітня о 10 годині.

Для всіх учасників відкрито попередню реєстрацію за посиланням.

942