089З 16 квітня, щовівторка і щочетверга з 09:00 до 13:00 працівники ТЦК та СП, які відповідають за соціальний супровід, прийматимуть сім’ї військовослужбовців і ветеранів на базі ЦНАПів у Львівській області. 

Як повідомив очільник області Максим Козицький, наразі визначили 16 локацій. Це ЦНАПи у Стрию, Дрогобичі, Жидачеві, Сколе, Золочеві, Бродах, Буську, Камʼянці-Буській, Радехові, Червонограді, Сокалі, Жовкві, Старому Самборі, Турці, Борині та Новояворівську. 

Виїзні прийоми у ЦНАПах – частина реформи соціальної складової у роботі ТЦК та СП. Наша область першою в Україні почала цю реформу. Згодом досвід Львівщини вивчатимуть та впроваджуватимуть інші області.

«Там соціальні працівники ТЦК та СП прийматимуть звернення від членів сімей загиблих воїнів, зниклих безвісти, тих, хто потрапив у полон, а також від ветеранів війни і поранених оборонців.

Найближчим часом розширять перелік ЦНАПів, куди по консультацію від працівників ТЦК та СП можуть звернутися сім’ї наших захисників і захисниць», – пояснив Максим Козицький.

Психосоціальну допомогу безкоштовно можна отримати також в офісах Координаційного центру при ЛОВА, які розгорнули у всіх районах області. Докладніше за посиланням