sizo0Увечері 12 серпня у львівському СІЗО виявили повішеним колишнього працівника міліції Дмитра Журавльова.

Це Форпосту підтвердив адвокат покійного.  Останній стверджує, що розмовляв із Журавльовим у вівторок, за три дні, до його смерті, і жодних суїцидальних нахилів у свого підопічного не запримітив.

Натомість, за словами адвоката, два тижні тому апеляційний суд ухвалив рішення про повернення справи, за якою він більше 5 років перебував у місцях позбавлення волі, на новий розгляд (за нововиявленими обставинами) у суд першої інстанції.

Також, за твердженням джерел Форпосту, у загиблого був конфлікт із співкамерником. Наразі остаточного висновку щодо смерті Журавльова немає. Працює слідство.

Про Дмитра Журавльова відомо, що він свого часу служив шифрувальником на Військово-морському флоті, працював зв’язківцем у пенітенціарній службі та УМВС у Львівській області. У 2009 році, коли він повертався з роботи у міліцейській формі, невідомий проламав йому голову молотком. Після чого Журавльов отримав інвалідність і покинув службу. Через два роки під час сварки з сусідом тричі вистрелив у того з гумового пістолета. Від отриманих пошкоджень чоловік наступного дня помер, а Журавльова притягнули до кримінальної відповідальності.