1425278615 moshennikПустомитівський районний суд переніс розгляд справи депутатів-хабарників Винниківської міської ради, який мав відбутися сьогодні. Про це повідомив активіст Павло Фіщук.

Наступне засідання відбудеться 18 жовтня о 10:00

Нагадаємо, у жовтні минулого року військова прокуратура спільно з СБУ задокументували факт вимагання й одержання службовою особою Винниківської міської ради та двома депутатами цієї ж ради хабара в розмірі 10 тис. доларів США й однокімнатної квартири вартістю понад 350 тис. грн.

Хабар отримали заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища та архітектури Винниківської міської ради та двоє депутатів цієї ж ради від приватного підприємця. Розмір неправомірної вигоди – 10 тис. доларів США та однокімнатна квартира у м. Винники вартістю понад 350 тис. грн. За це чиновник і депутати обіцяли сприяти в продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку у м. Винники та не перешкоджати у здійсненні господарської діяльності.