vodoymi roztochchya 1504787507 613x459.75 3 0 1507794201 613x459 3 0Департамент екології та природних ресурсів постійно працює над передачею в оренду вільних ставків на земельних торгах. Роботу проводять на виконання доручення голови обласної державної адміністрації, щодо забезпечення ефективного та раціонального використання природних ресурсів, утримання водних об’єктів в належному санітарному та гідрологічному режимі, збільшення надходжень до місцевих бюджетів, повідомляє ЛОДА.

Важливою мірою для збільшення рибних запасів та зменшення забруднення водойм стічними водами, ловлі риби незаконними способами, від чого гине багато молодих риб та ікри в нерестовий період, є розведення риб в природних водоймах та штучних ставках.

Потреби населення з кожним роком лише зростають, тому проблема збереження і відтворення рибних запасів залишається актуальною. Водойми Львівської області мають значний рекреаційний потенціал, а рекреаційна діяльність на водоймах – один із найважливіших напрямів практичного використання озер.

З переліком водних об’єктів, які готують для передачі в оренду, можна ознайомитись тут