1378919 1405101
Фото ілюстративне
Сьогодні, 15 жовтня, близько 14:00 на пр. Свободи у Львові машинка-електромобіль під керуванням дитини наїхала на людину похилого віку. Про це повідомив голова ГО "Варта1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбук.

"Чоловік впав та сильно вдарився. Викликано швидку. Чоловіка госпіталізовано", - йдеться у повідомленні. Чоловік впав, вдарившись головою об бордюр.

Було оприлюднено відео центру безпеки міста Львів.

Згодом, влада міста так прокоментувала цей випадок: «Ми давно не можемо дійти згоди з підприємцем, який дає в оренду дитячі машинки на проспекті Свободи. Сьогодні стався інцидент, коли дитяча машинка збила пенсіонера. Люди викликали швидку, після чого літнього чоловіка було госпіталізовано. Ми вважаємо, що це вже переходить всякі межі. По-перше, було травмовано людину.

По-друге, не виключено, що дитина у будь-який момент на цій машинці може виїхати на дорожнє полотно. Я вважаю, що тут мають бути задіяні правоохоронні органи. Окрім цього, нагадаю, що підприємець не ніс ніякої відповідальності за пошкоджене комунальне майно: при вилученні дитячих машинок чоловіки побили автомобіль ЛКП "Муніципальна варта". Надіємося, що цього разу відповідні органи звернуть увагу на те, що ці дитячі машинки в центрі міста можуть нести загрозу здоров'ю людей», - каже начальник управління безпеки міста Юрій Діль.