Депутат Львівської міської ради Іван Гринда звернувся у міську комісію з безпеки дорожнього руху із пропозицією встановити знак «Зупинка заборонена» на пл. Галицькі біля пам’ятника королю Данилу. 

«Зараз змінений рух на перехресті вулиць Франка, Левицького, Князя Романа і Шухевича. Відтак утворюються корки через те, що біля пам’ятника королю Данилу праворуч припарковано автомобілі. Є ще кілька важливих проблем. Зокрема, на вул. Саксаганського не до кінця встановлені стовпчики для блокування автомобілів. Через це авто виїздять на пішохідний перехід і мешканці міста, особливо з дитячими візочками, змушені виходити на проїжджу частину. Крім цього, потрібно вирішити питання про розширення проїжджої смуги на перехресті вулиць Липова Алея та В.Стуса, встановити  зупинку громадського транспорту  на вул.Білогорська,40 та встановити знак «Поворот ліворуч заборонено» на перехресті вулиць Генерала Чупринки та С.Бандери», - зазначив Іван Гринда.

На думку Івана Гринди, також одним з найважливіших питань, яке потребує вирішення, є створення середнього транспортного кільця в місті.

«Через відсутність середнього кільця весь транспорт їде через центральну частину і, таким чином, частково блокує громадський транспорт, що призводить до корків. Я вважаю, що це неправильно, тому потрібно частково обмежити в’їзд у центральну частину приватних авто. Для того, щоб це втілити, треба мати альтернативу – середнє транспортне кільце».