original 1465373263Керівництво ДК "Укроборонпром" звільнило директора ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" Олександра Кравчука з займаної посади. Відповідне рішення оголосив Заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну. Про це інформують в "Укроборонпромі".

Зокрема повідомляється, при здійсненні Концерном своїх управлінських функцій щодо ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та  систематичне ігнорування його директором принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує Концерн.

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто  до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках матеріали щодо розтрати службовими особами ДП "ЛДАРЗ" коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень.

Також у Концерні стверджують, що топ-менеджер навмисне і демонстративно відмовлявся виконувати накази і розпорядження в сфері закупівель, тому було прийнято рішення розірвати з ним контракт.

Зазначимо, ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" займається ремонтом літаків МіГ -21, Міг-23, МіГ-27 і МіГ-29.