3У навчально-тренувальному відділі «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ 24 листопада відбулись урочистості з нагоди випуску слухачів курсів первинної професійної підготовки. 102 випускники, завершивши чотиримісячне навчання, вже з понеділка розпочнуть службу в органах карного розшуку та превентивної діяльності Національної поліції в Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській та Львівській областях. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

4З цією важливою подією у професійному житті кожного поліцейського привітали випускників перший проректор ЛьвДУВС Тарас Созанський, начальник Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області Андрій Бондюк та настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці села Верещиця отець Іван Ревуцький.

6«Вірю, що для кожного з вас вибір професії був свідомим, і сьогодні завершився певний етап на шляху до реалізації ваших задумів. Я щиро вітаю вас із успішним закінченням навчання і бажаю успіхів у майбутній службі. Впевнений, що ви усвідомлюєте ту високу відповідальність, яка покладається на представників нашої професії, і з честю нестиме звання поліцейського», – звернувся до випускників Тарас Созанський.