27659132 1611225592264393 1548788800 n 1«8 грудня близько 19:00 по вул. І.Франка у м. Кам'янка-Бузька рухалась зі своїм знайомим на легковому автомобілі марки BMW у якості пасажира. З повороту на зустріч нам виїхав автомобіль марки "DaciaLogan". Водію BMW ледве вдалось уникнути ДТП. Після чого він прийняв рішення наздогнати водія вказаного легкового автомобіля. Я повідомила за номером "102" про даний факт», - про це розповіла Форпосту свідок події.  

За її словами, в подальшому водій BMW наздогнав водія " Dacia Logan" та зупинив його.

«Відчинивши двері, ми побачили, що водій "Dacia Logan" з явними ознаками алкогольного сп'яніння. З ротової порожнини був різкий запах алкоголю. Крім того водій ледве тримався на ногах. Я повторно повідомила за номером "102", що ми затримали нетверезого водія. Черговий повідомив, що наряд групи швидкого реагування знаходиться на оформленні ДТП та не має змоги терміново прибути на місце події. Водій "Dacia Logan" намагався втікати з місця події, але водій BMW стримував його та не надавав змоги це зробити. Натомість, нетверезий водій DaciaLoganповодив себе неадекватно, розмахував руками, погрожував та наніс водію BMW тілесні ушкодження у вигляді забою нижньої губи та забою кисті лівої руки», - розповіла співрозмовниця.

За її словами, зрозумівши, що покинути місце події йому не вдасться, нетверезий водій почав телефонувати своїм знайомим та просити про допомогу.

«В подальшому на місце події прибули працівники Кам'янка-Бузького ВП та інші особи та забезпечили можливість водію «Dacia Logan» покинути місце події на легковому автомобілі марки "AUDI". В подальшому на місце прибули працівники групи швидкого реагування, які взяли у водія BMW пояснення з даного приводу. Крім того, зазначаю, що водій "Dacia Logan" лишив автомобіль на місці події. Як пізніше виявилось, водієм був завідувач Кам'янка-Бузького сектору ГУДМС у Львівській області Шкраба В.Я», - розповіла свідок події.

Також співрозмовниця зазначила, що водій BMW звернувся до ТП Кам’янко-Бузької лікарні, де його було освідувано та зафіксовано наявність тілесних ушкоджень. Також водій BMW звернувся до Кам'янка-Бузького ВП з проханням притягнути водія «Dacia Logan» до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп'яніння та до кримінальної відповідальності за нанесення водію BMW тілесних ушкоджень. Пізніше працівники групи швидкого реагування повідомили про те, що на водія "Dacia Logan" складено протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП України.

P.S Нетверезий водій Шкраба В. Я є депутатом Кам'янко-Бузької міської ради від ВО Батьківщина. Також він є у списку кандидатів від політичної партії Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" на вибори до ОТГ, які відбудуться у грудні цього року.