1428518131Завтра, 30 січня, у Львівській Майстерні Мила відбудеться благодійний майстер-клас з виготовлення мила, повідомили в прес-службі ЛМР.  

Учасники заходу матимуть можливість власноруч виготовити мило з натуральних інгредієнтів та ознайомитись з усім процесом народження цього косметичного засобу. Це сприятиме всебічному розвитку дітей та подарує їм незабутні емоції, впевнені організатори. 

«З осені ми щотижня проводимо майстер-класи для діток із соціально-незахищених верств населення. Такі заходи сприяють розвитку творчих здібностей, піднімають настрій і додають їм впевненості в собі, що дуже важливо для розвитку наступного покоління. Ми проводимо такі майстер-класи зокрема для дітей з обмеженими можливостями. Це добре впливає на їх загальний розвиток, також розвиває моторику рук. Кажуть, діти – це наше майбутнє. Я скажу інакше, ми – майбутнє наших дітей. І їх натхненні очі це наша найкраща винагорода», - вважає власниця Львівської Майстерні Мила Марина Соболєва. 

Захід організовують працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки магазину подарунків і сувенірів «Львівська майстерня мила»

Адреса: м. Львів, вул. Братів Рогатинців, 30. 

Початок: 17:00

Контактна особа: Юсюк Людмила, тел.: 063-68-53-429.