1 0 45 55656 0 licey
Ліцей №45
Чекав поки почую всі космічно-фантастичні версії по ліцею №45. Затегали - не чекатиму. Мав на меті до вівторка подивитись на диво-версіїї. Так, я там вчителем з предмету “Захист України” працюю (нова назва предмету. Це за сумісництвом. Встинаю, оскільки на керівних посадах в двох проектах. Моє вчителювання - хоббі.

Перше! Ліцей (школу) знають, як з російською мовою викладання. Це крайній рік, наступного року йде перехід. Цим, відверто, користаються два персонажі. Не маю на меті когось образити, але вони не подають особистих даних. Один з них подає місце для відповіді на запити — абонементську скриньку. Другий пише з пустої сторінки на ФБ. Коментують — теж нереальні персонажі.

Що ж, перейдемось по реальних! Директор ліцею — Наталія Мельник! Фото та сторінка реальні. Так само, як і допис доньки, яка звинуватила певних персонажів в паркетному рагулізмі. Ой, не витримала психіка в пацанчіків? Ну, вибачайте, ця баришня майор-прикордонник... Могла і сильніше присунути. Маю сподівання, що кризовий психолог врятує їхню ніжну психіку і це ніяким чином не повпливає на чоловіче лібідо. Хм! Добре, що чоловік чи син пані Наталі “не завелись”. Вони теж зі силовиків, могли слів не добирати.

Перейшлись по дітях? І я перейдусь! Прикиньте, є купа російськомовних! Хм! Так, і серед переселенців. Добре, що я в армії вивчив кілька татарських слів. Величезна кількість дітей військових. В одніє вчительки чоловік та син воюють в одній бригаді. Саме в ту бригаду діти збирають ніштяки та плетуть сітки. Скромно возять зібране і у військовий шпиталь. Разочок сам брав бус у обласної спілки та завозив. Було таке, Світлана Сидоренко? 

А ще на тій школі висить дошка випускника Юрія Круглікова. Сподіваюсь, що вона буде єдиною. Сподіваюсь та проганяю дурні думки... Купа ще служить... В тому числі і жінки-випускниці школи.

Чи відмовлюсь я від емоцій та мату? Звісно, що ні! Хоча втримаюсь — учні читають!

Отож, друзі-на-вентилятор-гімнонакидчики! Більш ніж впевнений, що побачу вас скоро в списках партій на місцеві вибори! Це буде перший випадок, коли ви вже діятимите відкрито! Докладу максимальних зусиль щоб вас не прийняла жодна з них. Ви перейшли межу — скористались школою та дітьми. Підміною понять розпалили львівську спільноту. Проте ваш час короткий. В заклад приїздили два телеканали та невдовзі всі крапки над буде поставлено. Саме цей момент, що ви подали бажання деяких батьків доконаним фактом.

Отож, я далеко не “Іванович”, (також моє прізвище не “Олійник”). Маю скромне відношення до ЗСУ. Також головний сепар Львова Павло Гомів саме мене (не Девбича чи Поповича) обвинувачує у побитті. Готовий відповісти на усі запитання. Вперед! Чого зараз заговорив? Раніше переконував пані Наталю Мельник не звертати увагу на дрібні вкиди. Не підігрувати у софістичному прийомі “паразитування на бренді”. Проте зараз це питання вийшло на рівень міста. Потанцюємо...