236115597Вже ні для кого не секрет, що до Львова їдуть не лише посмакувати кавою та позаглядати на архітектуру, а й у пошуках інтимних пригод. За останні кілька років Україна перетворилася в країну секс-туризму. Найбільше любителів «перчинки» в Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві і власне у Львові. Іноземці, які приїхали в Україну реалізовувати свої еротичні фантазії, вдома розповідають про країну як про новий східноєвропейський Таїланд. У нічних клубах можна побачити італійців, німців, поляків і американців, які приїздять на вихідні "суто відтягнутися". Особливий попит на українських дівчат у турків та арабів.

Секс-туризм — коротка подорож чоловіка в іншу країну з метою задоволення своїх сексуальних фантазій або потреб. Часто здійснення всіх фантазій обійдеться дешевше, ніж на батьківщині, або буде набагато екзотичніше. Найчастіше такий туризм вдало поєднують з вирішенням робочих справ чи проведення бізнес-зустрічей. Але є й такі, хто їде в Україну спеціально за інтимом. Чому? Бо дешевше. Секс-вихідні в Україні собі можуть дозволити навіть закордонні будівельники, сантехніки, мийники машин. Наприклад, послуги повії у Великій Британії коштують близько 300 євро на годину, в Польщі ця сума становить близько 150 євро. В Україні все значно дешевше. Більшість дівчат працюють за 25 доларів на годину. А от елітні жриці любові оцінюють себе дорожче. Вартість їх «послуг» стартує від 40 баксів за годину кохання. 

Однак, не варто сподіватися, що на виклик приїде пишногруда, довгонога білявка. За словами Максима, який кілька років поспіль влаштовує своїм іноземним колегами секс-тури, зовнішній вигляд та поведінка дівчат бажає кращого.

«Більшість дівчат недоглянуті, деякі приходять на сеанс кохання «під мухою». Проте іноземці не вибагливі. Лише зрідка просять щось конкретне – білявку чи повненьку», - каже чоловік.

Працює він з закордонними партнерами, які раз на місяць літають в Україну, щоб провести нараду чи підписати нові контракти. Після напруженого робочого дня, партнери прямо натякають Максимові, що хотіли б провести вечір з дівчатами.

«Найчастіше це виглядає так: я везу двох-трьох турків до дівчат на «точку», на квартиру, чекаю годину-дві в машині, поки хлопці отримують задоволення, оплачують і їдуть. Іноді просять привезти дівчат в готель. Тоді мені доводиться домовлятися з охороною готелю. За 200 гривень ті закривають очі і спокійно пропускають 2-3 «жриць кохання». Але є й такі готелі, які практикують оренду номеру погодинно. Таких “точок” по Львову десятки, особливо багато їх в центрі міста», - розповідає Максим.

Ні Майдан, ні війна на території країни не відлякали секс-туристів. Іноземці їдуть в Україну за дешевим сексом. З кожним роком їх потік тільки збільшується. Відкрито займатися проституцією в Україні заборонено, тому розумні підприємці маскують їх під масажні салони чи чоловічі заклади, так звані стриптиз клуби. Такі заклади успішно функціонують та приносять неабиякий прибуток своїм власникам.

За словами колишнього адміністратора одного з таких закладів серед постійних клієнтів лише іноземці: “Останнім часом у місті стало дуже багато туристів із Туреччини. І всі поголовно чоловічої статі. Коли їх зустрічаєш, вони або вже гуляють з нашими дівчатами, або гуляють в активному пошуку цих самих дівчаток. Щоб до нас західні інвестори так табунами їздили, як турки за дівчатами! Іноземці в сексі не вередливі, залишають непогані чайові. Тому і люблять їх наші дівчата. Зазвичай турки просять світловолосих дівчат, з пишними формами. Турки ніколи не замовляють “інтим” довше, ніж на 2 години, а от араби люблять довгу прелюдію, тому беруть одразу години на 3-4. Схема така: дівчата-стриптизерки танцюють на пілоні, чоловіки в залі обирають ту, яка сподобалось, домовляються з адміністратором, оплачують і їдуть у наш готель з наших водієм. Коштує таке задоволення від 1300-1900 за годину кохання. Оскільки ціни невисокі, а дівчата гарні, то європейці і вибрали Україну, як одне з місць для пошуку «наречених» на одну ніч, як часто позначається в листівках і брошурах так званих «шлюбних агентств» чи чоловічих клубів. Подібні тенденції спостерігаються і в сусідній Білорусі та Росії”, - розповідає адміністратор Наталя.

Про те, що у Львові процвітає секс-туризм, свідчать і дані поліції. Цього року вже складено понад 30 протоколів за заняття проституцією, за минулий рік близько 50. Обслуговують чоловіків жінки зазвичай з інших регіонів – Харківської, Донецької, Запорізької, Полтавської областей та Києва, а тим часом львів’янки заробляють в інших містах. Така міграція жінок у регіони, щоб не потрапити на очі родичам і знайомим, у ті міста, де їх не знають.