5cd565a4ab498Володимир Зеленський переміг на президентських виборах. 20 травня відбулася інавгурація. Так першою леді України стала дружина президента – Олена Зеленська. Що відомо про дружину Володимира Зеленського – далі в матеріалі.

5cbdddd1eb9d4Почнемо з того, що Олена ніколи не була любителем публічних проявів і завсідником світських тусовок. Особисте життя нова перша леді ретельно приховувала, а її сторінка в Instagram – закрита для сторонніх. З огляду на кількість підписників Олени Зеленської, а їх 107, всі вони проходили відбір і є близькими друзями родини. Серед них чоловік Володимир, Олена Кравець, Юрій Горбунов та інші.

Лише на сторінці Володимира Зеленського зрідка з'являлися знімки його дружини, проте новообраний президент зазначав, що Олена не підтримує подібне.

5cba16e1437ccОлена Кияшко (дівоче прізвище першої леді) народилася в Кривому Розі 16 лютого 1978 року, зараз їй – 41.

Олена навчалася в одній школі з Володимиром Зеленським - в паралельних класах, однак тоді майбутнє подружжя не спілкувалися. Їх любовна історія, яку ми вже докладно розповіли, почалася після закінчення школи, коли обом було по 17 років.

5cbf415740427Нова перша леді завжди знала, що хоче пов'язати себе з творчістю, частенько виступала на шкільних заходах. Однак батьки наполягли на вступі до будівельного університету. Олена закінчила навчальний заклад з червоним дипломом архітектора, проте за фахом працювати їй так і не довелося.

Коли Олена почала зустрічатися з Володимиром Зеленським, який на той момент вже був популярним в своєму місті гумористом, дівчина перейнялася улюбленим заняттям хлопця і теж стала брати участь в написанні сценаріїв. Згодом Олена Зеленська стала повноправним автором текстів для "Кварталу 95". Більш того, дружина шоумена зрідка з'являлася на сцені, проте з часом єдиною дівчиною в акторському складі залишилася Олена Кравець.

Олена Кияшко вийшла заміж за Володимира Зеленського 2003 року, 2004-го у пари народилася дочка Олександра. Незважаючи на це, молода мама продовжувала писати тексти для "Кварталу 95". До речі, коли вони з Володимиром вирішили охрестити доньку, виявилося, що сама Олена Зеленська – нехрещена, що заважало зробити таїнство з Сашею. В результаті ситуацію виправили на місці, хрещеною мамою Олени Зеленської стала Олена Кравець, а маля хрестив Сергій Кравець. Так родини поріднилися двічі.

5cd5637bacb30Через дев'ять років, 2013-го, на світ з'явився син Володимира і Олени Зеленських – Кирило. Тоді Олена все ж вирішила взяти невелику творчу паузу і присвятити час дітям, але з часом продовжила брати участь в проектах чоловіка.

Олена – особа розважлива, і Володимир Зеленський неодноразово зізнавався, що дружина є його найкращим другом. Президент часто радиться з коханою щодо найрізноманітніших питань. Під час передвиборчої кампанії Олена Зеленська супроводжувала чоловіка на всіх важливих заходах, а їх поцілунки нікого не залишили байдужими.

5cbde22c5a20fЗазначимо, напередодні колосальних змін в житті дружина Володимира Зеленського зізналася, що хотіла б продовжити писати сценарії для "Кварталу 95", а щодо обов'язків першої леді наразі всерйоз не замислювалася.