Untitled 1Служба безпеки України разом із фіскальною службою зупинили виготовлення та збут незаконно виготовленого алкоголю. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Під час низки санкціонованих обшуків у помешканнях, торговельних точках та підпільному цеху правоохоронці вилучили обладнання та устаткування для виготовлення фальсифікату та чорнову бухгалтерію ділків. У зловмисників виявлено понад тонну спирту, більш ніж сімсот ящиків фальсифікованої горілки загальною вартістю чверть мільйона гривень, а також дванадцять тисяч акцизних марок з ознаками підробки, 8,3 тисячі доларів США, 500 євро та 25 тисяч гривень", - інформують у спецслужбі.

Правоохоронні органи встановили, що організатори підпільного виробництва за місяць своєї незаконної діяльності отримували дохід в сумі півтора мільйона гривень. 

"Оперативники спецслужби задокументували, що до угруповання, організатором якого був мешканець Львівщини, входило четверо осіб. Виробничі потужності з нелегального виготовлення алкоголю під марками відомих українських брендів зловмисники обладнали на території приватного помешкання у Жидачівському районі області", -пишуть на сайті служби безпеки.

Досудове розслідування по даному злочину поки триває.