В центральній частині Львова, у дворику в будинках по вулицях Тершаківців та Левицького, залежались гори сміття. Звалище знаходиться неподалік дитячого майданчика. Про це повідомляють користувачі соцмереж.

"Гидко таке писати, але навряд чи когось здивуєш нині таким видовищем... Це не Сихів, не Рясне і навіть не Левандівка. Це практично центр міста - непримітний (для туристів) дворик у будинку на розі вулиць Тершаковців та Левицького. А за 5 м від звалища - дитячий маданчик... 25 січня 2016 р.Б", - пише один із користувачів мережі Pan Edzio, який опублікував відповідне відео. Нагадаємо, у львівській мерії прогнозують спалах  інфекції у Львові. Про це заявив начальник управління охорони здоров'я у Львові Володимир Зуб у коментарі телеканалу "112 Україна".

"Поки тримається низька температура, епідеміологічні ризики інфекційних захворювань на території міста є низькими. Коли температура буде вищою за 8 градусів тепла, істотно можуть зрости ризики виникнення інфекційних захворювань. Є ризик збільшення кількості гризунів", - заявив Зуб.