1445348Головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Мар'яна Возниця підтвердила факти правопорушень та попросила вибачення у пацієнтів. За словами керівника, було оформлено адміністративне правопорушення. Також вона пообіцяла провести службове розслідування та вжити найсуворіших заходів покарання щодо інших працівників медзакладу.

"Сьогодні в Львівськії обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» стався прикрий випадок. На жаль і серед медичної спільноти є люди, які безвідповідально та байдуже трактують свою роботу. Якби це стосувалося б лише їх, то нехай.

Проте йдеться про здоров‘я та одужання пацієнтів, які звертаються в лікарню за допомогою. Про їх психо-емоціцний стан та батьків дітей відповідно.

А також про репутацію медичної допомоги в цілому. Яка на жаль не укріплюється через такі поодинокі випадки.

Колегам та мені особисто дуже прикро та соромно за це. Одна людина поставила під сумнів та під загрозу багато надважливих речей одномоментно!

Я дуже вдячна батькам, котрі не залишилися байдужими та назвали речі своїми іменами.

Лише разом ми зможемо подолати речі, яким нема місця в цивілізованому світі.

Якщо про це мовчати, якщо постійно покривати один одного в таких ситуаціях, то ніколи ніщо не зміниться.

Буде проведено ретельне розслідування, яке буде безупередженим та об‘єктивним!

Ще раз приношу від імені лікарні вибачення пацієнтам, які були частиною випадку, а також свідками. 
І дякую, що більшості вже таки не байдуже!", - сказано у дописі Мар'яни Возниці у Фейсбуку.

30726028 404295973315238 1295287469441275926 n 1Нагадаємо, сьогодні, 15 квітня, у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» було затримано лікаря-педіатра Олену Бабич, яка перебувала на робочому місці у стані видимого алкогольного сп'яніння.