IMG 2168 640x426Уже завтра розпочнуться півфінальні зустрічі в рамках Вищої ліги з баскетболу серед жінок. До цієї стадії, окрім львівської команди дійшли колективи з Києва, Івано-Франківська та Запоріжжя.

Перший матч протистояння БК «ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК» - БК «Козачка-КПУ» відбудеться у Запоріжжі. До цього матчу господарки паркету підійшли з хорошим настроєм, адже на попередній стадії двічі впевнено81:38 на виїзді та 87:37 вдома обіграли «Тернопіль-ТНЕУ». Львів'янки у чвертьфіналі за два матчі змогли пройти ДНІПРО-СДЮСШОР№5-ДВУФК.

Зустрічі з запорізькою командою обіцяють стати надзвичайно складними, адже у Групі 2, яку «Козачка-КПУ» виграла, не знайшлося жодної команди, що змогла б їх обіграти. Середня результативність суперниць львівської команди у регулярному чемпіонаті – 90,3 бали за гру. Аналогічний показник у підопічних Ірини Клєніної – 74,5.

Матч-відповідь відбудеться у п’ятницю, 20 квітня, у Львові. Якщо за дві зустрічі жодна з команд не здобуде дві перемоги, третій матч відбудеться у Запоріжжі 23 квітня.