tender2Адміністративна колегія Львівського ТВ АМКУ оштрафувала ТзОВ «Терміка»  на 68 тис.грн. і ТзОВ «Комплекс» на 68 тис.грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю котлів в комплекті для котельні по вул.Тарнавського, 114 у м.Львові, які проводило ЛМКП «Львівтеплоенерго». Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Нагадаємо, нещодавно директор "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж виписав собі "заохочення" у 102,4 тисячі гривень

Окрім того, адміністративна колегія Львівського ТВ АМКУ оштрафувала ТзОВ «Інвестиційна юридична компанія «Практика»  на 68 тис.грн. і ВАТ «Меридіан» на 68 тис.грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю лічильників електроенергії, які проводила регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

Раніше, у Києві на хабарі у 7,2 тисяч доларів США затримано посадовця "Львівської залізниці".

Також АМКУ оштрафувала ТОВ «Будівельно-монтажне управління №77 «Житлопостач» на 51 тис.грн. і ТОВ «Науково-виробнича корпорація «Клімат Сервіс» на 34 тис.грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю виробів з бетону для будівництва, які проводила військова частина А4150.