32186211 10215569493607842 487132192825147392 nПрес-секретар ЛКП "Львівелектротранс“ у соціальних мережах запропонував львів’янину "розбігтися і вдаритися головою об стіну". При цьому допис чиновника містив нецензурну лексику. 

8 травня, під час засідання колегії Львівської міської ради депутати оголосили недовіру до речника “Львівелектротрансу” Івана Бондара та закликали оформити його звільнення.

9 травня, прес-секретар зробив допис у Фейсбуці, де приносить свої вибачення за такі нецензурні висловлювання.

"Як ви уже, мабуть, знаєте, нещодавно трапився прикрий та неприпустимий випадок, коли юнаки побили контролера у львівському електротранспорті. Ця ситуація неабияк зрезонувала у локальних та всеукраїнських медіа. Надалі цим інцидентом займатимуться слідчі та суд. Я ж хочу сказати інше. 
На жаль, у ті дні і я припустився помилки, написавши некоректний коментар у відповідь одному із користувачів фейсбука. Так, я приймаю зауваження та погоджуюся, що такі коментарі не повинні з’являтися в мережі, навіть якщо це не офіційна позиція, а лише приватна думка. Я шкодую, що написав коментар, який образив чи міг образити інших людей. Абсолютно щиро прошу вибачення за це! Мені прикро, що я не зробив цього раніше", - пише прес-секретар ЛКП.