3 225Screenshot 1З 1 по 8 липня цього року проходитиме Літня Філософська Школа, набір до якої вже розпочато.

"Усі ми хочемо жити в іншій, реформованій країні. В інших, розвинених, комфортних і продуманих містах. Та цьому передує підготовка управлінців нової формації, чим і займається Літня Філософська Школа «Нові технології, соціальні медіа і майбутнє демократії». 
Уже за декілька років учасники #LvBSsummerSchool2018 прийматимуть важливі рішення як лідери громад, керівники компаній, члени урядів. Багато з цих рішень будуть пов’язані з технологіями та інноваціями, як-от: захист даних, “розумне місто”, використання штучного інтелекту та біотехнологій тощо. 
Управлінці повинні мати достатні знання і навики, щоби прийняти зважені та грамотні рішення, оцінивши ризики і переваги кожної технології. Люди при владі зобов’язані мати зовсім інший світогляд, аби ми не стояли на місці і розвивалися.
Реєструйтеся на https://goo.gl/RhDbCj, це безкоштовно, цікаво, корисно і перспективно. Організатори: Philosophy Department of UCU спільно з Центром етики і технологій Львівської бізнес-школи УКУ за підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine та Український католицький університет UCuniversity.", - повідомляє у Фейсбуці Львівська бізнес-школа.