vitaliy kozlovskiy v zhizni mozhno naklonitsya no progibatsya nikogda 3Запланований на 2 червня концерт львівського співака Віталія Козловського в одеському клубі «Itaka» скасовано організаторами. Про це повідомляє НГО "Небайдужі".

Під тиском громадськості концерт Козловського у Львові та Києві було скасовано. Про намір вийти на протест в Одесі також заявили різні громадські організації.

Нагадаємо,  у Львові скасували виступ Козловського через обурення місцевих активістів, які обіцяли бойкотувати концерт Віталія Козловського.

Депутати Львівської облради ухвалили звернення до президента України Петра Порошенка з проханням позбавити Віталія Козловського звання заслуженого артиста України.

Раніше Форпост писав, що заслужений артист України Віталій Козловський заспівав на концерті у Москві, присвяченому 9 травня. 

Також раніше Віталій Козловський похвалився спільною фотографією зі скандальною сепаратисткою, колишнім мером Слов’янська Нелею Штепою.

Окрім того, уродженка Львова Наталія Бучинська також "засвітилася" серед артистів, що взяли участь у великому концерті "Победа. Одна на всех" на телеканалі "Інтер".