avdiivka«Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Львівської облради та «Міжфракційна група з питань АТО» міської ради зібрали допомогу та везуть її в Авдіївку. Активісти вже в дорозі, повідомляє прес-служба Львівської облради.

Представники депутатських групи обласної та міської рад зібрали допомогу для наших бійців на передову.

Активісти їдуть в Авдіївку, де зараз триває бойове протистояння. Вирушили в дорогу сьогодні, 2 лютого.

«Не сила сидіти вдома… Ми нашвидкуруч зібрали найнеобхідніші речі. Це - теплий одяг, продукти харчування, цигарки. Такої мобілізації серед наших депутатських груп я ще не бачив. Один телефонний дзвінок і кожен долучається чим може. Ми їдемо, аби наочно побачити, чим саме зараз ми можемо допомогти нашим захисникам та місцевим мешканцям Авдіївки», – говорить представник «Об’єднання волонтерів та учасників АТО Андрій Ковч.

Додамо, через загострення ситуації в Авдіївці у Львові волонтерські групи мобілізувалися і активно збирають допомогу. Вже 4 лютого з черговим вантажем допомоги у зону АТО вирушає «Народна Самооборона» Львівщини.

Тут можна побачити перелік речей, які зараз необхідні нашим бійцям. Їх можна приносити у Центр забезпечення військових, що на вул. Липинського, 54.