26238916 2015802732029508 7721353198479887717 nМісцеві мешканці та активісти, що боряться проти забудови стадіону "Сільмаш", стверджують, що на його території львівські депутати разом із священниками планують поставити хрест. Про це активісти заявили у Фейсбуку.

"Виникла нова інформація стосовно стадіону "Сільмаш". Група наших "шановних" міських депутатів спільно з представниками православної церкви хочуть на стадіоні "Сільмаш" для початку поставити хрест! Тобто зробити зі стадіону, уявіть собі, святе місце. Звісно схема всім давно відома - поставити хрест, капличку, а за деякий час кардинально поміняти рішення та поставити черговий "Парус" чи щось в тому роді. Можна довго обмірковувати про весь цинізм та незаконні маніпуляції, проте вірю що все таки у нас можна відстояти свій спортивний куток у місті з багатолітньою історією.

Вчергове звертаюсь до людей кому не байдужа доля стадіону "Сільмаш", 21 липня о 14:00 відбудеться зустріч людей разом з громадськими діячами для координації подальших дій для відстоювання права мікрорайону на спортивний куточок у місті", - сказано у дописі.

Нагадаємо, у січні цього року статус стадіону «Сільмаш» із частково житлового офіційно змінили на спортивний, аби зберегти його.