1 dorogashot 3У Службі автодоріг Львівщини повідомили, що на відремонтованих дорогах вища кількість ДТП, що свідчить про безвідповідальність водіїв на дорозі.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області активно проводяться роботи для підвищення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування.

Як зазначається у повідомленні, станом на сьогоднішній день, нанесено горизонтальну дорожню розмітку протяжністю 897,3 км, встановлено дорожніх знаків в кількості 686 шт., а також встановлено та відремонтовано металеве бар’єрне огородження протяжністю 9,2 км.

Крім цього, активно продовжуються роботи з ремонту автомобільних доріг загального користування області.

Незважаючи на активне проведення робіт на автомобільних дорогах для підвищення комфорту та безпеки дорожнього руху, трапляються дорожньо-транспортні пригоди і часто з летальними наслідками.

«На основі статистичних даних можна зробити висновок, що на відремонтованій ділянці кількість ДТП підвищується в середньому на 30%, що свідчить про безвідповідальність водіїв на дорозі», – інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Виходячи із жахливої статистики аварійності на дорогах Львівщини, найвагомішими причинами аварій на дорозі є перевищення дозволеної швидкості, недотримання безпечності дистанції, виїзд на зустрічну смугу, керування в нетверезому стані.

«Служба автомобільних доріг у Львівській області нагадує водіям про те, що безпека руху на дорозі, в першу чергу, залежить від них», – наголошується у повідомленні.