8546962345678"Втрата Наталії — глибока рана для нас. Не раз хапала трубку чи шукала її в скайпі, аби щось розповісти. Подумки ділюся з нею, як іде слідство. І коли мені важко — згадую її. Наталка ніколи не здавалася", — говорить 32-річна Ольга Клок про подругу 31-річну Наталію Трілу з села Ямельня Яворівського району на Львівщині. Про це повідомляє Gazeta.ua

Торік 18 серпня вона загинула в автомобільній аварії. На трасі Львів — Краковець в її "Опель" урізався "Мерседес". За його кермом був 63-річний Петро Димінський, за словами очевидців. Він — бізнесмен, політик, власник футбольного клубу "Карпати".

Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки. Його тримали під вартою. За два тижні відпустили під цілодобовий домашній арешт, за рішенням апеляційного суду. Експерти довели, що за кермом був Димінський. 12 грудня його оголосили в розшук.

"Наталія була морем позитиву. В непрості моменти витягувала на прогулянки. Казала: "Проблеми забудуться, а цей вечір згадуватимемо все життя". Вона ніколи не відступала. Любила бачити результати своєї роботи, — додає Ольга.

Наталія Тріла працювала в IT-компанії у Львові, знала кілька іноземних мов. Восени збиралася виходити заміж. На допити Димінський жодного разу не з'явився. 1 березня Печерський райсуд Києва заочно арештував його на два місяці. Була інформація, що бізнесмен може перебувати у швейцарській Женеві, пізніше — що живе у Греції. Веде там будівельний бізнес. 22 березня Петро Димінський вибув зі складу власників телеканалу "ЗІК". Відтоді ним володіють його дружина — Олена Іванівна й доньки Анастасія й Жанна.

Адвокати Димінського заплатили матері загиблої — Марії Трілі. Суму не розголошують. Вона відмовилася від матеріальних претензій. Мешкає у хаті, що будувала Наталія в Ямельні.

"Живе сама. Доглядає за Наталчиними собакою та двома котами. Відвідую її за можливості. Обговорили, який має бути пам'ятник, я роздрукувала портрет. У фотомагазині впізнали Наталку. Запитують, як рухається справа. Людям небайдуже. Та від грудня нічого не змінилося. Слідство стало ще більш засекречене. Дізнатися що-небудь неможливо. Де зараз перебувають Димінській і Борщ — нам невідомо", — продовжує Ольга Клок.

Справу розслідує головне слідче управління Національної поліції. Контролює Генеральна прокуратура. Інших подробиць правоохоронці не повідомляють.