1901604 697023513661517 1570644652 nНезабаром, новим керіником Муніципальноїї варти у Львові стане Богдан Кухарук, який досі очолював Муніципальну варту Івано-Франківська.  Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сьогодні, 21 серпня, під час оперативної наради, пише Галицький кореспондент.

«На жаль, люди від нас йдуть. Але йдуть додому. Керівник муніципальної варти Богдан Кухарук вирішив перейти на аналогічну посаду у Львів», – зазначив мер.

За його словами, до роботи у рідному місті Львові Богдан Кухарук приступить вже завтра.

Львів'янин Богдан Кухарук – учасник бойових дій, доброволець.

До війни займався альпінізмом, мультигонками, організовував туристичні заходи, був головним суддею мультиспортивних змагань. Від початку війни супроводжував колони з допомогою військовим на передову. Згодом, коли сформувався батальйон особливого призначення "Гарпун" для проведення розвідувальних та протидиверсійних заходів, долучився до нього. Брав участь у виїздах на передову. Двічі проходив навчання з першої допомоги в інструкторів "Захисту Патріотів". Рік тому поблизу блок-посту "Шахта", між містами Авдіївка та Ясинувата (Донецька область), разом із побратимами з "Гарпуна" та 74-го розвідувального батальйону, виконуючи завдання, підірвалися на міні. П’ятеро з восьми бійців, серед них – Богдан Кухарук, отримали поранення.

Богдан Кухарук – вихованець "Пласту", учасник куреню сеньйорів Національної скаутської організації України "Орден Залізної Остроги". Учасники Ордену умовно вважаються лицарями. Курінь зажив слави легендарного завдяки своїй діяльності та вихованцям.