aktyvistyГолову громадської ради при Головному управлінні ДФС у Львівській області Віктора Горбача відсторонили від обов’язків. Т.в.о керівника Громадської ради призначено Михайла Коропецького. Про це Форпосту повідомила голова громадської організації «Варта 700» Наталія Шелестак.

За її словами, сьогодні відбулося розширене засідання правління ради, на якому заслухали звіт її голови Віктора Горбача. Правління визнало роботу голови громради неефективною і вирішило відсторонити його від обов’язків. Т. в. о. керівника громадської ради при податковій став Михайло Коропецький. 

За словами Наталі Шелестак, громадська рада не засідає уже більше року, тому що не збирається кворум. "У зв’язку із цим, люди, які систематично не відвідували громадську раду були сьогодні пакетом виключені з неї, щоб у березні таки відбулось засідання і був кворум", заявила Наталя Шелестак. «Я пропонувала визнати роботу громадської ради незадовільною, однак правління мене не підтримало наразі. У березні я знову буду порушувати це питання, тому що громрада у тому складі, в якому вона існує сьогодні, є неефективною».

Сам Віктор Горбач заявив, що Громадська рада була сформована, фактично зігнана, із людей, котрі не ходять і не будуть ходити на збори, а люди котрі хочуть працювати - і так працюють.

Як повідомляв Форпост, Віктор Горбач став головним інженером ЛКП "Збиранка".

Нагадаємо, Михайло Коропецький міг очолити ГУ ДФС у Львівській області.

Фото: ЗІК