marshrutkalviv0133 7d9bd69d4573d152c846e73935a2b34dУ Львові не перестають говорити про те, що вже скоро проїзд у громадському транспорті подорожчає удвічі.

«Так, зі слів керівника Асоціації перевізників, економічно виправданий тариф – це 9 грн. 20 коп., - повідомив сьогодні на сесії Львівської міської ради депутат Ігор Зінкевич. -  Перевізники вимагають, щоб міська рада переглянула тарифи до 1 грудня. В іншому випадку, вони або скоротять маршрути, або обмежать графік до 20.00".

Зінкевич вважає,  що таке різке підняття цін на проїзд у громадському транспорті є недопустимим та безпідставним. Це призведе до ще більшого зубожіння львів’ян та соціальної напруги у місті. Адже цього тижня ми побачили яскравий приклад міста Тернопіль, де мешканці вийшли на акцію протесту та показали міським урядникам, що вони думають про підняття ціни на проїзд.

"Хочеться застерегти міського голову від вчинення необдуманих кроків та як це вже не раз бувало, підняття цін без жодного покращення у пасажирських перевезеннях, - наголосив Ігор Зінкевич. - Вимагаємо публічних громадських слухань щодо можливого підвищення цін на проїзд у громадському транспорті у місті Львові, а також пришвидшення введення електронного квитка".