1 5658715c85ebe image0001Начальника підрозділу відсторонили від виконання обов'язків.

Національна поліція України запускає переатестацію усіх співробітників підрозділу протидії наркозлочинності Львівської області та відсторонила від виконання своїх обов'язків їхнього начальника. Про це передає ТСН.

Таке рішення керівництво відомства ухвалило після того, як один із співробітників цього підрозділу був викритий у хабарництві, повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

За його словами, зараз у Львові працює і проводить повну перевірку група центрального апарату Нацполіції на чолі з керівництвом  департаменту протидії наркозлочинності.

"За результатам цієї перевірки буде прийнято рішення щодо подальшого проходження служби як керівника, так і інших працівників управління. Водночас ми запускаємо переатестацію всіх співробітників львівського УПН. Такі ганебні випадки в лавах поліції неприпустимі. І реакція на них буде жорсткою", – сказав Аброськін.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській області співробітник поліції продав чоловікові героїн, після чого вимагав хабар за непритягнення до відповідальності. Окрім того, поліцейського викрили на вимаганні хабарів з наркодилерів за неперешкоджання їхній діяльності. "Перевертня у погонах" затримали, йому оголосили підозру.