1 99A84498-го лютого Володимир Зеленський разом зі студією «Квартал 95» дав у львівському цирку два концерти. Один із них був соціальним – квитки на нього безкоштовно отримали учасники АТО, освітяни й представники малозабезпечених родин.

«Кварталівське» гумористичне дійство у місті Лева розпочалося не без пригоди. Так, перед цирком влаштували пікет близько пятнадцяти молодиків, що представилися активістами. Маючи при собі плакати, вони звинуватили артиста в симпатіях до країни-окупанта і не бажали змінювати власної думки навіть попри той факт, що на Зеленського було відкрито кримінальне провадження в Москві.

 2 99A8567

Як стало відомо журналістам із джерел у правоохоронних органах, пікет був зорганізований на замовлення осіб із найближчого оточення чинного президента колишнім депутатом-«свободівцем» Ігорем Кривецьким.

Інцидент не зіпсував настрій ані Зеленському, ані іншим «кварталівцям». Жартуючи на політичні теми, артисти «пройшлися» по Петру Порошенкові, Віталію Кличку, Юлії Тимошенко, Олегові Ляшку та інших діючих політиках. Також «перепало» Ігореві Коломойському, Рінату Ахметову й Іво Бобулу, котрий раніше теж збирався йти в президенти.

3 99A8624

 

Спілкуючись із пресою, Володимир Зеленський неодноразово наголосив, що концертний тур у жодному разі не є частиною його передвиборної програми, адже був запланований іще півтора роки тому.

4 99A9089 5 99A9229

«Просто в нас існує спеціальна черга на соціальні концерти. Раніше, будучи молодшими й маючи більше часу, ми робили навіть по 3-4 безкоштовних концерти на день. Я не хочу й не буду агітувати. Я розумію політику по-іншому. Політика – це власний вибір кожної людини. Я хочу, аби українці під час голосування керувалися своїми відчуттями й розумом. Не слухайте ТБ та інтернет, дослухайтеся тільки до себе. Важливо прийти і проголосувати без впливу реклами й агітації, щоби це було твоє особисте рішення», – пояснив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у січні поточного року актор очолив рейтинги президентських перегонів, випередивши своїх переслідувачів Юлію Тимошенко й Петра Порошенка. Феномен того, що «професійні» політики почали програвати акторові, політологи якраз і пояснюють відсутністю агітації з боку останнього.