0124Сьогодні, 13 лютого, у Львові, у прес-центрі Гал-інфо, кандидат у президенти, лідер Руху "Справедливість" Валентин Наливайченко презентував передвиборчу програму й власний план відновлення миру в Україні.

За словами колишнього голови СБУ найбільшою перешкодою для України у євроінтерграції є корупція. 

"Потрібно якнайшвидше запровадити Електронний Уряд. Щоб усі довідки, послуги, сплату податків, відкриття бізнесу та рахунків у банках можна було здійснювати в онлайн режимі. Я обов'язуюсь як кандидат у президенти створити Електронний Уряд для українців. Це важливий крок до зменшення корупції, бо комп'ютеру хабар не потрібен. Не треба буде стояти у черзі до чиновників, щоб отримати довідку на довідку.

P90213 120639Корупція у владі - головна перешкода України до євроінтеграції. Знищення корупції у владі має початися із самої гори владних структур. Саме звідти починається уся незаконна діяльність, яка заважає країні розвиватись. Ми запустимо прозорий конкурс для створення Антикорупційного Суду. Він дуже потрібен країні, як каральний меч  - відкрито, посійно та жорстко, караючи за корупцію, у тому числі з довічним ув'язненням", - каже Наливайченко.