1 e6n54sh48ot6 481Відділ культури Пустомитівської РДА оприлюднив тендер з реконструкції Народного дому в с.Городиславичі Пустомитівського району Львівської області.
Відповідний тендер оприлюднено на порталі публічних закупівель Prozorro.

Згідно тендерних умов, за очікуваною вартістю у 4 млн 861 тис. гривень підрядна організація проведе усі необхідні будівельні та архітектурні роботи, електроосвітлення, водопостачання та каналізування, опалення, встановить вентиляції, пожежні сигналізації та блискавкозахист. Про це передає ІА Вежа.

До слова, попередньо, згідно даних Prozorro, на згаданому об’єкті вже проводили капітальний ремонт даху за 105 тис. гривень у 2016 році та реконструкцію будівлі за 90 тис. гривень у червні 2018 року. Цікаво те, що до участі у торгах з ремонту даху подала заявку лише ФОП Різниченко Ганна Андріївна, яка без пониження вартості і стала підрядником з виконання робіт. Що стосується другого тендеру, ситуація з ТОВ “Діаграм Студіо” повторилася така ж, як і з фізичною особою-підприємцем. Водночас згідно закону у випадку, якщо до участі у торгах подали заявки менше двох учасників, торги має бути відмінено.

Згідно умов договору, початок аукціону з визначення переможця торгів, якщо цього разу учасників буде принаймні двоє, назначено на 5 березня, а дедлайн з виконання робіт підрядником – кінець поточного року.

Нагадаємо, раніше ІА “Вежа” повідомляла, що ТОВ «Будопт-трейд» реконструює народний дім в с. Вовків Пустомитівського району Львівської області. 26 жовтня 2018 року Відділ культури Пустомитівської РДА уклав угоду з компанією ТОВ «Будопт-трейд», яка запропонувало 5,75 млн гривень, що менше від очікуваної вартості.

Згідно з технічним завданням, компанія повинна підсилити фундамент, зробити ремонт даху, замінити перекриття. Крім цього, необхідно замінити вікна і двері, провести внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, замінити інженерні системи. Встановлення сцени також входить у список робіт.

Довідка

Городиславичі – село в Україні, в Пустомитівському районі Львівської області, засноване у 1441 році. Органом місцевого самоврядування є Миколаївська сільська рада. За даними всеукраїнського перепису населення 2001 року, в селі мешкало 438 осіб.