1 e5n7854s946h9ot39 1Анна народилася у Бориславі та до трьох жила з мамою. Мама хворіла, тому дівчинка опинилась у дитячому будинку. Коли Анні виплвнилось 15 років - мати померла.

"Я отримала освіту бармена-офіціанта. Згодом познайомилас із своїм чоловіком. Ми жили у цивільному шлюбі, потім одружилися, народився син. Жили з чоловіком у селі в Турківському районі. Приблизно через рік посварились. Я повернулась назад до Борислава, додому, але тітка мене не прийняла з сином", - розповідає Анна Галнету.

Була 10 вечора і жінці з сином не було де ночувати. Анна пішла на місцеву автостанцію. Там її знайшла циганка та запросила до себе. З нею жив ще чоловік. Згодом, Анну змушували жебракувати, щоб заробити собі на уцсок хліба. Циганка не спускала очей з Анни.

"Циганка завжди була через дорогу від мене, дивилася. Якщо я менше грошей приносила, вона мене била, я в синяках ходила, шкутильгала на одну ногу. Пару разів брала сина з собою, щоб викликати у людей жалість. Всі гроші, і соціальну допомогу, забирала циганка. Крім того, вона заробляла на мені, коли змушувала вступати в сексуальний зв'язок з чоловіками", - пригадує Анна.

Жінці повезло, коли одного дня до неї підійшов чоловік і запитався чи потрібна допомога. Так вона опинилась у будинку для бездомних людей "Наша Хата", де проживає з сином вже 2 роки.

На цей час для Анни готують пакет документів на Міністерство соціальної політики, яке призначає статус постраждалої від торгівлі людьми. Таким чином, Анна отрима додаткову допомогу, а винуватців зможуть притягнути до кримінальної відповідальності.