medСьогодні, 12 березня, під час засідання сесії Львівської облради працівники Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зберуться на мітинг перед будівлею ЛОР. Про це повідомив лікар невідкладних станів Центру Степан Железняк, пише сайт "Варта 1".

Планується, що на сесію прийдуть не лише медики зі Львова, а й ті, які працюють у районах. Для того, аби привернути увагу до своєї проблеми, працівники «швидкої» вдягнуть червоні куртки.

«Маю інформацію, що обіцяних 80 млн нам не дадуть, можливо тільки 30 млн, а далі знову обіцянки. Тому ті, хто має змогу, прийдіть завтра під облраду. Організовуємось і відстоюємо наші права та вимоги. Йдемо до кінця!», – йдеться у дописі Железняка.

Зазначимо, що у лютому працівники Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф заявили, що вдадуться до італійського страйку, якщо обласна влада не зверне увагу на критичний стан в якому опинився Центр та не виконає низку вимог. Серед іншого, ішлося про усунення з посади керівниці Львівської станції швидкої допомоги Наталії Поважук та збільшення зарплати працівників «швидкої».