1 456e 08975 nshot 1Для Львівського теруправління Державного бюро розслідувань зведуть адміністративну будівлю на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача.

Відповідні містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва погодили сьогодні, 19 квітня, під час засідання виконавчого комітету міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Члени виконкому прийняли рішення затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Львові, адміністративної будівлі органу державної влади з господарськими будівлями та контрольно-пропускним пунктом на вул. Трускавецькій – вул. Академіка Я. Підстригача.

Відповідно до містобудівних умов та обмеженнь площа ділянки, де буде здійснюватися будівництво, складає 0,9830 га. Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

Гранично допустима висотність будівель не повинна перевищувати  31 м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 22%.