1 64index.r695x430Сьогодні, 30 квітня, близько 1.30 ночі до поліції надійшло повідомлення про смерть 20-річного хлопця біля бару у місті Судова Вишня Мостиського району на Львівщині.

Про це у коментарі IA ZIK повідомила речник ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Поліцейські виїжджали на місце події. «Встановлено, що між двома молодими чоловіками виник конфлікт, під час якого один заподіяв іншому ножове поранення у шию і втік», – повідомила Добровольська.

Постраждалий помер на місці події. Зловмисника, який завдав йому ножове поранення, вже встановили і затримали. Це 28-річний місцевий мешканець. Йому оголошено підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. 

Як повідомили у поліції, зловмисника вже затримали. У Мостиському районі поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства чоловіка. 28-річному жителю Судової Вишні загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

"Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці також встановили, що до скоєння злочину причетний 28-річний місцевий житель, який близько 1.30 під час конфлікту вдарив чоловіка ножем у шию, внаслідок чого він помер до приїзду «швидкої»", - пише у Фейсбуці Світлана Добровольська, речниця поліції Львівщиниє